Subotički strelci osvojili mnoštvo medalja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Subotički strelci osvojili mnoštvo medalja

Proteklog vikenda, na strelištu u Subotici, održano je Vojvođansko takmičenje u gađanju malokalibarskom puškom (MK) u disciplinama malokalibarska puška 40 ležeći stav i malokalibarska puška 3×20, odnosno, trostav.

Na ovom takmičenju učestvovalo je pet ekipa Vojvodine, a subotički strelci ostvarili su vrhunske rezultate, kako u pojedinačnoj konkurenciji, tako i u ekipnom delu takmičenja.

U disciplini MK puška 40 ležeći stav prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Slaven Ledenski, SSK “Vojnik” Subotica. Drugo mesto pripalo je Slavku Babiću, SD “Stražilovo”, a treći je bio Dragoslav Radaković, SSK “Vojnik” iz Subotice.

U ekipnom delu, u ovoj disciplini, prvo mesto osvojila je ekipa SSK “Vojnik” iz Subotice, vicešampionsko mesto zauzeo je SK “Spartak”, takođe iz Subotice, dok je treće mesto pripalo SD ”Stražilovo” iz Sremskih Karlovaca.

U disciplini trostav MK puškom u pojedinačnoj konkurenciji prvi je bio Slavko Babić, SD “Stražilovo”, drugi Milan Jarić, SK “Spartak”, a treći Slaven Ledenski, SSK “Vojnik”.

U istoj disciplini, ali ekipno, pehari su pripali, SK “Spartak”, SSK “Vojnik” i SD “Stražilovo”.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas