Konferencija o digitalizaciji biznisa u Subotici

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Digitalna demencija kao opasnost današnjeg doba

Subotički IT klaster je juče, 24. novembra u hotelu Galerija, po četvrti put organizovao edukativnu konferenciju „IT4business“-a koja je za temu imala „Digitalnu transformaciju biznisa“. Svoje prisustvo na konferenciji je prijavilo oko 80 privrednika iz cele zemlje a predavanja su bila besplatna.

„Pokušali smo da se fokusiramo na digitalnu transformaciju biznisa i da razbijemo stigmu koja postoji kod naših privrednika u vezi digitalne transformacije jer smo želeli da im kroz, kroz interesantna predavanja, pokažemo koje su višestruke koristi digitalne transformacije koja je neminovna za sva poslovanja,“ – izjavio je menadžer IT Klastera Subatica Oliver Guganović i dodao da najviše koristi od ove konferencije imaju privrednici i firme jer na ovaj način mogu da uvide da digitalna transformacija biznisa unapređuje poslovanje.

Na konferenciji je dat značaj i kako se na pravi način braniti protiv sajber grupa koje, najčešće putem e- maila pokušavaju ugroziti bezbednost poslovanja, a objašnjeno je i koji emailovi mogu biti maliciozni, a koji su bezbedni.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.