Koji automobili mogu da pređu najviše kilometara?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Koji automobili mogu da pređu najviše kilometara?

Nedavno istraživanje sprovedeno na stranici iseecars.com analiziralo je dva miliona automobila kako bi se utvrdilo koja vozila imaju potencijal za dugotrajnost na putevima.

A ovo su zaključci:

Vodeća pozicija Toyote: Vozila marke Toyota se ističu kao najbolji izbor za dugovečnost automobila, sa šest od deset najbolje rangiranih vozila na listi, i čak deset od dvadeset najboljih.

SUV vozila: Veliki SUV-ovi obično imaju najduži vek trajanja, čineći polovinu top 20 liste. Ova vozila su uopšteno velika, teška i izdržljiva.

Top trojka: Tri najbolje ocenjena vozila sa najvećim potencijalom za dugotrajnost su:

Toyota Sequoia: 477.000 kilometara

Toyota Land Cruiser: 451.000 kilometara

Chevrolet Suburban: 427.000 kilometara

Istraživanje takođe obuhvata podatke o nekoliko drugih vozila koja su takođe sposobna za dug život na putevima, uključujući automobile poput Toyota Prius, Toyota Avalon i Toyota Camry Hybrid, koji pružaju izvanrednu ekonomičnost goriva.

Takođe je analizirano trajanje kamioneta i minivanova, pri čemu se ističu Toyota Tundra, Honda Ridgeline i Toyota Tacoma kao tri najbolje ocenjena kamioneta. Među minivanovima, najdugotrajniji su Toyota Sienna, Honda Odyssey, Dodge Grand Caravan i Kia Sedona.

Važno je napomenuti da ovi podaci ne garantuju da će svako vozilo dostići ove kilometraže, ali ukazuju na njihov potencijal ako se redovno održavaju i pravilno brinu o njima, kako je napomenuto u Autoweek izveštaju.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.