Fudbaleri Bačke počeli sa pripremama

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Fudbaleri Bačke počeli sa pripremama

Fudbaleri Bačke započeli su sa pripremama za takmičenje u predstojećoj sezoni 2023/24 u Vojvođanskoj ligi grupa „Sever“. Najstariji klub u zemlji u sezonu ulazi sa brojnim kadrovskim promenama.

Bačka će pripreme odraditi na svom terenu „Kod Somborske kapije“, gde imaju idealne uslove za to. Trener prvog tima je Zoran Milidrag koji je na prvom treningu na raspolaganju imao 15 fudbalera.

Po rečima sportskog direktora Slobodana Kustudića ekipu su napustili Glišović, Vuković i Žurović. Ubrzo će se pridružiti dva nova igrača sredine terena Radmanović i Balašević. “ Iz Spartaka očekujemo dolazak tri do četiri mlada igrača a imamo i nagoveštaj povratka Manojlovića. Pod znakom pitanja je još uvek igranje Marka Anđića koji ima mnogo obaveza, ali se nadamo da će biti i dalje uz nas, pošto je on važan za našu igru i atmosferu.“

Klub je zakazao prijateljske pripremne utakmice koje će služiti za proveru forme. Bačka će prvu odigrati 22. jula protiv Karađorđeva, zatim 26. jula putuju u Liparu, a nakon toga će igrati protiv Čonoplje i omladinaca Vojvodine.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.