Uspešni Subotičani na Prvenstvu Srbije u biciklizmu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Spartak savladao Borac iz Banjaluke na turniru ABA-2 lige na Zlatiboru

Takmičari Biciklističkog kluba Spartak proteklog vikenda su učestvovali na Prvenstvu Srbije koje je održano u Valjevu u brdskoj i kriterijumskoj vožnji u organizaciji BK Boba iz Valjeva. Najuspešniji od Subotičana bio je Kereši Mikloš koji je u konkurencii Maters C osvojio bronzanu medalju u kriterijumskoj vožnji.   

Brdsko prvenstvo voženo je od Krčmara do vrha Divčibara na zahtevnoj stazi. Spartak je nastupio sa pet takmičara u više kategorija. Među kadetkinjama Perčić Nikolina  je zauzela 5. mesto. U konkurenciji kadeta na stazi od 7,5 kilometara Perčić Ivan je bio šesti, Vujković Lamić Nikola sedmi dok je Trišić Vuk zauzeo 9. mesto. U kategoriji Masters C Kereši Miklošu je zamalo izmakla medalja osvojivši 4. mesto.

Kriterijum vožnja je vožena ulicama Valjeva. U konkurencij kadetkinja Nikolina Perčić je na stazi dužine 15 kilometara osvojila 4. mesto. U konkurenciji kadeta Trišić Vuk je bio četrvti, Perčić Ivan šesti dok je Vujković Lamić Nikola zauzeo 9. mesto. Jedinu medalju od članova BK Spartak, na ovom Prvenstvu osvojio je Kereši Mikloš u konkurenciji Masters C osvajanjem 3. mesta u kriterijumskoj vožnji. 

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.