Selaković svečano uručuo Boračke spomenice borcima u Babušnici

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Selaković svečano uručuo Boračke spomenice borcima u Babušnici

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković uručio je danas Boračke spomenice borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca sa teritorije opštine Babušnica.

Ministar Selaković je naveo da je izuzetno važno što je danas u Babušnici kako bi dan proveo sa srpskim borcima, a ne samo da im uruči Boračke spomenice kao svojevrstan simbol i vid zahvalnosti otadžbine za ono što su oni učinili i dali za nju u najboljem periodu svog života.

„Uveren sam da smo sada u vremenu u kojem smo, kao što je Cvijić rekao, napravili kuću na putu, a prvi put upravo u ovih desetak godina, zahvaljujući jednoj ozbiljnoj politici predsednika Aleksandra Vučića, mi na tom putu naplaćujemo drumarinu“, istakao je Selaković u Domu kulture.

Naveo je da Srbija ne ratuje, ne sukobljava se, već se trudi da svako ko tim putem prođe, bude zadovoljan, a da Srbija svoju kuću ojačava, uzdiže i unapređuje.

„Da gradimo nove puteve, da gradimo brze pruge, da obnavljamo škole, gradimo nove bolnice i najvažnije, otvaramo nova radna mesta, kako bismo našim građanima omogućili da od svoga rada pristojno žive i zarađuju“, rekao je Selaković.

Dodao je da kada su stvari postavljene na takav nivo i kada je Srbija, za deset godina, uspela da udvostruči BDP, stekli su se uslovi da se napravi materijalna osnova kako bi Srbija pomogla onima koji su za nju ratovali i koji su je branili onda kada je to bilo najteže.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas