Pažljivkova smotra u Adi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
U organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja, opština Ada i Agencija za bezbednost saobraćaja organizovali su Opštinsko takmičenje o poznavanju saobraćajnih pravila „Pažljivkova smotra“ za predškolce i učenike prvih i drugih razreda. U takmičenju su učestovala deca Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ Ada sa tri ekipe i učenici prvih i drugih razreda osnovnih škola „Čeh Karolj“ Ada i „Novak Radonić“ Mol, sa po dve ekipe. Deci su na programu bili različiti tipovi igara prilagođeni njihovom uzrastu, a uz asistenciju deci dobro poznatog “Pažljivka”, ekipe su davale odgovore na pitanja, pokazavši da je cilj ovog takmičenja postignut, a to je unapređenje njihovog znanja o saobraćaju. U kategoriji predškolaca, pobedu je odnela „Čika Jova Zmaj“ Ada ekipa 2 – žuti: Dora Zaj, Loti Tot, Konrad Kasaš i Akoš Gordoš. U kategoriji prvog razreda, prvo mesto je osvojila ekipa iz OŠ „Čeh Karolj“ Ada, ekipa – zeleni: Rezi Terek, Elena Gordoš, Flora Šterbik i Zalan Kertvelješi. Pobedu u kategoriji drugi razred odnela je ekipa iz OŠ „Čeh Karolj“ Ada, ekipa – zeleni: Vanda Rešocki, Adam Činčik, Erik Hajdu i Marko Lukić. Pobedničke ekipe su se plasirale na takmičenje na regionalnom nivou.

U organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja, opština Ada i Agencija za bezbednost saobraćaja organizovali su Opštinsko takmičenje o poznavanju saobraćajnih pravila „Pažljivkova smotra“ za predškolce i učenike prvih i drugih razreda.

U takmičenju su učestovala deca Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ Ada sa tri ekipe i učenici prvih i drugih razreda osnovnih škola „Čeh Karolj“ Ada i „Novak Radonić“ Mol, sa po dve ekipe.

Deci su na programu bili različiti tipovi igara prilagođeni njihovom uzrastu, a uz asistenciju deci dobro poznatog “Pažljivka”, ekipe su davale odgovore na pitanja, pokazavši da je cilj ovog takmičenja postignut, a to je unapređenje njihovog znanja o saobraćaju.

U kategoriji predškolaca, pobedu je odnela „Čika Jova Zmaj“ Ada ekipa 2 – žuti: Dora Zaj, Loti Tot, Konrad Kasaš i Akoš Gordoš.

U kategoriji prvog razreda, prvo mesto je osvojila ekipa iz OŠ „Čeh Karolj“ Ada, ekipa – zeleni: Rezi Terek, Elena Gordoš, Flora Šterbik i Zalan Kertvelješi.

Pobedu u kategoriji drugi razred odnela je ekipa iz OŠ „Čeh Karolj“ Ada, ekipa – zeleni: Vanda Rešocki, Adam Činčik, Erik Hajdu i Marko Lukić.

Pobedničke ekipe su se plasirale na takmičenje na regionalnom nivou.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas