Deo Kosovske ulice se zatvara, autobuske linije 8 i 8a menjaju trasu saobraćanja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deo Kosovske ulice se zatvara, autobuske linije 8 i 8a menjaju trasu saobraćanja

Zbog radova na izgradnji železničke infrastrukture, od ponedeljka, 4. septembra, na period od od nešto više od godinu dana, za saobraćaj se zatvara deo Kosovske ulice od raskrsnice sa Ulicom Jovana Mikića do raskrsnice sa Orahovom ulicom.

Usled ovog zatvaranja doći će i do promene u trasi saobraćanja linija 8 (Železničko naselje – Lifka – Aleksandrovo) i 8a (Železničko naselje – Jadran – Lifka).

Nakon polaska sa početne stanice u Železničkom naselju autobusi će saobraćati preko novog nadvožnjaka koji spaja ulicu Jovana Mikića i Proleterskih brigada odakle će ulicom Proleterskih brigada (trasom linije 2) saobraćati do Hale sportova odakle će nastaviti uobičajenom trasom linije 8 odnosno 8a.

Stajališta „Jovana Mikića 196“, „Višnjička“, „Železničko naselje“ i „Pruga“ neće biti u upotrebi za vreme radova u Kosovskoj ulici.

Autobusi na liniji 8 će koristiti stajališta „Padejska“, „Drvara Subotica“, „Somborska“, „Bazeni“, „Dudova šuma – groblje“. Pored navedenih stajališta biće postavljeno i privremeno stajalište u Ulici Jovana Mikića kod raskrsnice sa Bračkom ulicom.

Radovi su predviđeni da budu završeni do 1. oktobra 2024. godine, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o novom saobraćanju gore navedenih linija.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas