Brnabić opoziciji: Hoćete da bojkotujete izbore koje ste vi tražili?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Brnabić opoziciji: Hoćete da bojkotujete izbore koje ste vi tražili?

Premijerka Ana Brnabić i potpredsednica Srpske napredne stranke upitala je danas kako je opozicija prošle godine tražila hitno raspisivanje beogradskih i parlametarnih izbora pe kraja 2023. godine pod istim ovim izbornim uslovima, a sada hoće da bojkotuje izbore.

„Hajde ponovo, najprostije pitanje na svetu: Kako to da ste pod istim ovim izbornim uslovima, zahtevali hitne vanredne parlamentarne i beogradske izbore pre kraja 2023. godine, a sada hoćete da bojkotujete izbore, jer su izborni uslovi onakvi kakvi su bili kad ste zahtevali hitne izbore. Pri tome izbori koje želite da bojkotujete direktna je posledica vašeg zahteva za izbore“, navela je Brnabić na mreži Iks.

U prilog tome, Brnabić je podelila dopis dela opozicije predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome su zatražili raspisivanje beogradskih i parlamentarnih izbora pre kraja 2023. godine.

Funkcioner Demokratske stranke Zoran Alimpić rekao je ranije danas da pod nepromenjenim uslovima, to ne bi bili izbori, već farsa i da pod nepromenjenim uslovima nema smisla ni učestovati na izborima.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.