Zaposleni u Er Srbiji od danas nose nove uniforme

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Zaposleni u Er Srbiji od danas nose nove uniforme

U Er Srbiji članovi kabinske i letačke posade i zaposleni u zemaljskim službama od danas nose nove uniforme, koje su kreirane povodom obeležavanja desetogodišnjice poslovanja srpske avio kompanije pod imenom Er Srbija.

Srpski avio prevoznik je ovim povodom organizovao konkurs na koji se prijavio veliki broj modnih kreatora, a najatraktivniju ideju dala je modna kreatorka Milena Bojić, saopštila je Er Srbija, koja je sinoć na svečanom obeležavanju jubileja predstavila nove uniforme.

Prema njenim rečima u osmišljavanju novih uniformi Er Srbije podjednako se vodilo računa i o udobnosti i o dizajnu.

„Izgled uniforme je prvo što putnici vide, međutim za članove kabinske i letačke posade Er Srbije funkcionalnost je apsolutni prioritet. Na osmišljavanju i usavršavanju uniformi radili smo više od šest meseci. Potrudila sam se da kreiram uniforme koje su vizuelno atraktivne i ujedno komforne. Nadam se da sam u tome i uspela“, rekla je Bojićeva.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek smatra da su nove uniforme u potpunosti u skladu sa suštinom Er Srbije.

„Naša kompanija u poslovanju neguje jedinstven spoj tradicionalnog i modernog. Ponosni na slavnu prošlost, gledamo u budućnost. S tom idejom stvarane su i nove uniforme. One nose elemente srpske tradicije i kulture, a ujedno su elegantne i savremene. Uveren sam da će ih naše koleginice i kolege s ponosom nositi i biti svojevrsni ambasadori svoje zemlje i srpske nacionalne avio-kompanije“, rekao je Marek.

Po dizajnu Milene Bojić nove uniforme Er Srbije sašilo je preduzeće Luss textile, toke je izradio studio Ercegovac, a marame i šapke Tribeka.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas