Vučić: Rešili smo da nešto uradimo za naš narod i promenimo lice Srbije

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vučić: Rešili smo da nešto uradimo za naš narod i promenimo lice Srbije

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je u Užicu, na predizbornom skupu naprednjaka „Srbija ne sme da stane“, da je sadašnja vlast rešila da nešto uradi za naš narod i promeni lice Srbije.

„Govorili su za autoput – pa nemoj kroz tu opštinu, daj malo ovamo, a niko nikad ništa ne uradi. Ali to da sede i da pričaju u kafani, da sede da pričaju uz jagnjetinu i da objasne po jedno stotinu puta kuda treba da ide autoput, to smo svaki dan radili. Svi političari u ovoj zemlji. A onda smo konačno rešili da nešto uradimo za naš narod. Rešili da promenimo lice ove zemlje. Rešili da pokažemo da možemo nešto da napravimo“, rekao je Vučić.

Istakao je da se sada završava najteža deonica autoputa Miloš Veliki do Požege.

„Autoput do Požege je najteži deo autoputa, zbog tunela Munjino Brdo i Laz, koji će biti drugi i treći po veličini iza fuškogorskog tunela, dakle više od tri kilometra dužine teških tunela. Kada to budemo završili, a završićemo za šest ili sedam meseci“, rekao je Vučić.

Kazao je da će biti nastavljena gradnja autoputa ka Arilju, Ivanjici, Dugoj Poljani i Sjenici.

„I odatle idemo iz Duge Poljane ka Novoj Varoši sa brzom saobraćajnicom da bismo mogli južno-zlatiborski deo Prijepolja, Priboja i Nove Varoši da spojimo sa autoputem“, rekao je Vučić.

Najavio je i da će se graditi i brza saobraćajnica prema Užicu do Bele zemlje ka Višegradu.

„Time bismo rešili i Zlatibor i Mokru Goru, taj prelepi deo Srbije, ali i Užice, da kao grad možemo da dovodimo mnogo više investitora i otvaramo fabrike“, istakao je Vučić.

Vučević: Izbor 17. decembra je između Vučića i Đilasa

Predsednik Srpske napredne stranke(SNS) Miloš Vučević izjavio je da građani Srbije na izborima 17. decembra imaju samo dve opcije, ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, a sve ostalo, kako je rekao, suštinski ne postoji.

„Imate dva politička izbora. Imate dva politička puta. Imate dve politike. Na neki način imate i dve Srbije. Imate ovu pravu, narodnu Srbiju, Srbiju koja neće da stane. Srbija koja ide napred. Srbija koja se bori za sve njene građane. Imate Srbiju zakatančenih fabrika, izgubljenih radnih mesta, bez puteva, autoputeva, bez lekova, bez pomoći porodicama kojima je pomoć potrebna. Srbija koja se stidi sama sebe. Srbija koja ne sme da pobeđuje, nego mora uvek biti tamo gde su poraženi“, poručio je Vučević na predizbornom skupu liste Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane u Sportskoj hali u Užicu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas