Vučić: Poželeo sam dobrodošlicu ambasadorima i ukazao na mogućnost ulaganja ovde

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vučić: Poželeo sam dobrodošlicu ambasadorima i ukazao na mogućnost ulaganja ovde

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav da je novoimenovanim ambasadorima u Srbiji poželeo srdačnu dobrodošlicu i uspeh u radu tokom mandata u našoj zemlji.

„Iskoristio sam priliku da ukratko ukažem i na ogroman potencijal za ulaganja u Srbiju i izrazio uverenje da će dobri politički odnosi između naših zemalja biti praćeni još boljim ekonomskim vezama i saradnjom u svim oblastima od zajedničkog interesa“, napisao je Vučić.

Kako je naveo, on je sa ambasadorima razgovarao o bilateralnim odnosima, mogućnostima za širenje i jačanje saradnje u oblastima u kojima potencijali nisu dovoljno iskorišćeni, kao i o drugim važnim pitanjima.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Republike Albanije Bardula Canaja, Republike Belorusije Sergeja Malinovskog, Republike Severne Makedonije Nikolu Tupančeskog, Kraljevine Španije Huana Hosea Sansa Aparisija, Slovačke Republike Mihala Pavuka, Sirijske Arapske Republike Muhameda Hadž Ibrahima i Republike Portugalije Žozea Ruija Baptištu Boržeša Veleša Karosu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas