Vučić danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca fabrike u Staroj Pazovi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vučić danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca fabrike u Staroj Pazovi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group u Staroj Pazovi.

Svečanost polaganja kamena temeljca planirana je u 10 časova, u severnom delu Istočne radne zone u Staroj Pazovi.

Kako je ranije najavljeno, vrednost investicije u novu fabriku „Muehlbauer Automation“ iznosi 29,5 miliona evra.

Fabrika će zaposliti do kraja 2025. godine 150 novih radnika.

Planirana je proizvodnja mašina za proizvodnju baterija i gorivih ćelija, ali i kompletnih proizvodnih linija.

U Tehnološki proces se zasniva na sklapanju i montaži pojedinih delova (modula) u jednu kompletnu proizvodnu liniju, manuelnim radom zaposlenih uz korišćenje samo ručnog alata.

Milbauer grupa osnovana je 1981. godine i od tada je izrasla u vodećeg globalnog proizvođača u sektoru bezbednosti, sa 35 proizvodnih i servisnih lokacija širom sveta.

Kako se navodi na sajtu ove kompanije, specijalizovana je za inovativna end-to-end ID rešenja koja se fokusiraju na proizvodnju, personalizaciju i izdavanje bezbednih ličnih karata i e-pasoša prema ICAO standardima i etablirala se kao kompetentan partner posvećen implementaciji bezbednosnih sistema: sistemi kontrole pristupa i granica, tehnologije za inspekciju vida i aplikacije za poluprovodnike.

Milbauer u Srbiji je jedan od najmodernijih tehnoloških centara u Srbiji, u Staroj Pazovi.

Kompanija zapošljava trenutno oko 200 stručnjaka iz različitih oblasti i kontinuirano ulaže u najnovije tehnologije i inovativne procese kako bi unapredila svoje kompetencije i obezbedila optimizovana rešenja za svakog kupca, navodi se na sajtu ove kompanije.

Ova nemačka kompanija poseduje fabrike u Nemačkoj, SAD, Maleziji i Slovačkoj, a njihov tehnološki park u Staroj Pazovi je prvi centar takve vrste u Evropi, osim matične Nemačke.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas