Vučić: Danas je težak dan, uspeli su da ujedine Srbe pokušavajući da nas unize

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vučić: Danas je težak dan, uspeli su da ujedine Srbe pokušavajući da nas unize

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je predstojeće glasanje o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini za njega poput Vidovdana, pošto će se tada, kako je rekao, videti ko su pravi prijatelji Srbije, a ko ne.

“Danas je 23. maj, nije Vidovdan, ali za nas biće baš kao Vidovdan. Danas će se sve videti, i ko su nam prijatelji i ko lažni, a ko nam nikada nisu bili prijatelji. Biće mnogo licemerja, biće mnogo neistina, mnogo svega na šta smo se odavno naučili, u kojima će oni koji čine sve protiv Srbije, moći da objašnjavaju da to upravo čine zbog Srbije i da mnogo bolje nego mi razumeju naše interese u budućnosti“, rekao je Vučić u video-poruci na svom nalogu na Instagramu.

On je istakao da će za njega to biti Vidovdan u političkom smislu.

“Za mene težak dan, najteži od kad sam predsednik i premijer, u političkom, smislu i za mene je Vidovdan. Videću hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbezobzirnijima, najbahatijima, od kojih su u prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobegli ili gotovo svi uzmakli“, rekao je Vučić.

Istakao je da Srbiju “ne mogu da uplaše“, i dodao da ga jedino brine “da li će biti na visini zadatka“.

“Samo bih želeo da svaki Srbin svuda u svetu zna da sam dao sve od sebe braneći čast i obraz Srbije. Hvala vam, Srbi širom sveta i građani Srbije, na ogromnoj podršci i hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar koju su pogrešili – mislili su da nas unize, a vinuli su nas kao narod u visine, a nas Srbe koje je teško ujediniti, uspeli su da ujedine. Hvala im na tome. Moguće je da ću da pogrešim i razočaram mnoge od vas. Ali garantujem da ću dati sve od sebe i biću hrabar koliko mogu“, naveo je predsednik.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.