Vučević predao dužnost Gašiću: Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vučević predao dužnost Gašiću: Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama

Premijer Srbije Miloš Vučević predao je dužnost novoimenovam ministru odbrane Bratislavu Gašiću i istakao da veruje da će Ministarstvo ostati u sigurnim rukama.

„U skladu sa Protokolom o primopredaji dužnosti u organima državne uprave predao sam dužnost ministra odbrane i primio oficirsku sablju od svog kolege i saborca Bratislava Gašića. Velika je čast bila rukovoditi resorom odbrane i služiti našem najvećem idealu: slobodnoj i nezavisnoj Srbiji“ naveo je Vučević na društvenoj mreži Iks.

On se posebno zahvalio svim saradnicima i kolegama iz Ministarstva odbrane na marljivom i požrtvovanom radu i poželeo im puno sreće i uspeha u daljem obavljanju ovog poziva.

„Verujem da Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama i da će ministar Gašić nastaviti put razvoja i jačanja herojske srpske vojske. Vlada Srbije nastaviće da ulaže i modernizuje domaće odbrambene kapacitete ali i da brine o svakom pojedincu koji se Otadžbini zavetovao na vernost! Živela Vojska Srbije! Živela Srbija“, poručio je Vučević.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.