Vesić: Izbori 17. decembra sudbonosni – za ili protiv nastavka razvoja Srbije

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Vesić: Izbori 17. decembra sudbonosni – za ili protiv nastavka razvoja Srbije

Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je sinoć sa vranjskim penzionerima, kojima je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića zahvalio za sve što su uradili u poslednjih 11 godina, kako bi zemlji danas bilo bolje.

Poručio je da su izbori 17. decembra sudbonosni, jer se bira za ili protiv nastavka razvoja Srbije, navedeno je u saopštenju SNS-a.

Najveću žrtvu ekonomske stabilnosti podneli su upravo penzioneri. Da nije bilo vas, da niste pristali da se odreknete dela malih penzija, danas Srbija ne bi mogla da bude ekonomski stabilna zemlja, rekao im je Vesić.

Zahvaljujući tome, dodao je, u poslednje vreme penzije se uvećavaju i nekoliko puta godišnje.

Do 2025. godine imaćete prosečnu penziju od 450 evra. Prosečna penzija bila je 209 evra 2012. godine. Zato će Srbija obratiti posebnu pažnju na najstarije građane, rekao je Vesić.

Istakao je da su izbori 17. decembra sudbonosni, jer se na njima glasa za ili protiv Srbije, dodajući da je jedini program opozicije – napad na predsednika Aleksandra Vučića.

Oni koji glasaju za Srbiju, glasaju za listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane glasaju za nastavak svih projekata koji se danas sprovode, gradnja puteva, pruga, investicije, zavise od toga da li će na izborima pobediti naša lista, poručio je Vesić.

Dodao je da će u Srbiji 2025. godine, kao što je Vučić i obećao, prosečna plata biti 1.000 evra, a penzija 450 evra.

Kada bude tako, ljudi će hteti i više i to je normalno. Ali, da bi plata bila 1.200 evra, a penzija 500 evra, moraju prvo da budu 1.000, odnosno 450 evra kako smo obećali do 2025. godine. Idemo korak po korak, svake godine obezbeđujemo bolji život. Niko ne može da kaže da se danas ne živi bolje nego 2012. godine, a može i još bolje, ukazao je Vesić.

Naveo je da se politika meri po tome da li je dobra za ljude, da li je njima danas bolje nego što im je bilo juče i hoće li im biti još bolje sutra.

Vesić je napomenuo da izbori 17. decembra nisu samo pitanje ekonomije i boljeg života ljudi, već i pitanje da li će Srbija biti slobodna i samostalna zemlja.

Dok je Vučić predsednik, on će voditi srpsku politiku. Ni američku, ni rusku, ni kinesku, ni tursku, već politiku u interesu građana Srbije. Mi sada slobodno i samostalno odlučujemo o sudbini svoje zemlje, zahvaljujući politici Vučića. Dok je on predsednik biće mira u Srbiji. Čuvaćemo mir i bolji život za ljude, poručio je Vesić.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.