Verovanja koja vam mogu pomoći da privučete novac: Pet stvari koje treba da stavite u novčanik

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Verovanja koja vam mogu pomoći da privučete novac: Pet stvari koje treba da stavite u novčanik

Isprobajte savet za privlačenje bogatstva.

Kad god se pomenu razna verovanja, ili sujeverja, verovatno najveći broj se odnosi na novac. Ljude oduvek zanima kako da “privuku” bogatstvo i sreću.

Zbog toga ne čudi što postoji mnogo verovanja koja se bave time šta treba staviti u novčanik da biste privukli pare, piše Najžena. I skoro svako ima svoj “oprobani” recept koji “garantuje” pun buđelar.

Lovorov list

Lovorov list se u staroj Grčkoj smatrao simbolom pobede i uspeha u poslu. Postoje brojna verovanja koja tvrde da ova biljka pomaže u privlačenju sreće i bogatstva u kuću. Tako se veruje da je lovorov list “moćan talisman” finansijskog blagostanja, kao i da će na ovaj način privući novac.

Urme

Takođe, postoji i priča da košticu prve urme koju pojedete u novoj godini, stavite u novčanik, kao simbol blagostanja i plodnosti.

Srećna novčanica

To može biti novčanica koju ste dobili od prijatelja koji vam je kupio novčanik, ili neka strana valuta koja vas podseća na lepo putovanje, kao i novčanica koju vam je poklonila draga osoba. Takođe, to može biti novac koji štedite i onda ga koristite i kao simbol za poboljšanje finansija. Važno je da ta novčanica za vas ima posebnu vrednost, ne materijalnu, već da vas asocira na nešto pozitivno.

Detelina sa četiri lista

Za ovu amajliju svi znamo, kao i za osmeh na licu koji se pojavi kada je pronađete. U novčaniku možete držati i detelinu koju vam je poklonila draga osoba. Kako bi duže trajala, detelinu sa četiri lista ispresujte, a onda je ubacite u neki papirić ili zip kesicu i čuvajte kao talisman za sreću u svom novčaniku.

Kineski feng šui novčići

Nazivaju se još i I-Ching novčići, a kako bi delovali, potrebno je da grupa od 3.6 ili 9 novčića bude zavezana crvenim koncem ili kanapom. Osim što privlače obilje, ovi novčići se smatraju amajlijom za sreću i opšte blagostanje. Mnogi ih kače u kući, kancelarijama, automobilu, a vi ih možete nositi u novčaniku.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas