Uskoro obuka za mopediste i motocikliste

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Gradska biblioteka Subotica: U toku je konkurs za najbolji esej “Biser grada Subotice”

Bezbednost u saobraćaju, a pre svega pravilno i bezbedno učešće u saobraćaju motociklista i mopedista, povod su akcije koja će se održati u četvrtak 21. septembra, kroz trening bezbedne vožnje za motocikliste i mopediste, na poligonu autopijace u Subotici. Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizuje trening bezbedne vožnje za motocikliste-mopediste, a na treningu će se polaznici upoznati sa raznim situacijama sa kojima se svakodnevno susreću u saobraćaju i u praksi naučiti kako na pravilan i bezbedan način adekvatno učestvovati u saobraćaju u svojstvu motocikliste i mopediste.

Obuku će voditi nekadašnji instruktor MUP-a Srbije Miodrag Dimitrijević kroz čiju obuku su prošli skoro svi motociklisti MUP-a Srbije, mnogo instruktora iz cele Srbije kojima je obuka bila u vidu seminara stručnog usavršavanja licenciranih kadrova, kao i mnogo drugi vozači motocikla.

Svako ko želi da unapredi svoje vozačke sposobnosti potrebno je da se prijavi na mejl saobracaj@subotica.rs i prvih 20 prijavljenih imaće mogućnost da prisustvuju obuci.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas