„Topolčanke“ upisale pobedu za vikend

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
„Topolčanke“ upisale pobedu za vikend

Izabranice Dejana Šegrta, nakon napornih sedmodnevnih priprema na Paliću, kao i rada u sali Osnovne škole „Čaki Lajoš“ i svom novom domu Sale u Feketiću, počele su sa odigravanjem pripremnih kontrolnih utakmica.

Prvi rival je najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg drugoligaškog karavana, ekipa „Rasa“ iz Beograda. Utakmica je odigrana u Beogradu u SC „Rakovica“, a Topolčanka je slavila sa 80:69.

Na ovom susretu, zbog povreda, nisu nastupile Milena Škrbić, Valentina Vasiljević i Sonja Zorić, koje će se već od danas priključiti ekipi i vratiti u trenažni proces.

Najefikasnija u timu bila je kapitenka, Slađana Radulović, koja je ubacila 18 poena, a po 15 su ubacile Tamara Jokić i Milica Inđić.

Šegrt je nakon susreta bio zadovoljan izdanjem svojih izabranica, pre svega fizičkom spremom, zalaganjem i dobrim trčanjem za ovu fazu priprema.

Kako je do početka prvenstva ostalo još mesec dana, čini se da će žuto – crne biti sve bolje, te da će igrati zapaženu ulogu u prvenstvu Srbije.

Novu pripremnu utakmicu, „Topolčanka“ će odigrati u subotu, 9. septembra, u Feketiću, a rivalke će im biti ekipa „Vrbasa“, koja je već dugo godina stabilan prvoligaš.

Ovo je ujedno i poziv ljubiteljima košarke iz Bačke Topole i Feketića da dođu u što većem broju i da na delu vide po prvi put novi tim „Topolčanke“.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.