Spremite se za leto i otarasite se celulita: Pijte čaj od jednog voća, koža će brzo postati glatka i nežna

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Spremite se za leto i otarasite se celulita: Pijte čaj od jednog voća, koža će brzo postati glatka i nežna

Ne morate da plaćate skupe tretmane, uklonite sami celulit uz ove prirodne metode.

Na plaži, pod zracima sunca, celulit je vidljiviji nego kod kuće. Zato je krajnje vreme da se pozabavite ovim estetskim problemom. Ne morate da plaćate skupe tretmane, uklonite ga sami uz ove prirodne metode.

Pijte čaj od peteljki trešanja

Da biste poboljšali varenje i izbacivanje štetnih materija iz organizma, a time uklonili i celulit, pijte čaj od peteljki trešanja. U jedan litar hladne vode potopite 50 grama peteljki, poklopite i ostavite da stoje 12 sati. Zatim ih kuvajte nekoliko minuta kad tečnost provri, pa ubacite pola kilograma očišćenih trešanja. Posle 20 minuta procedite i pijte pet puta dnevno po jednu čašu.

Ananas je slatki spasilac

Tri puta dnevno jedite po pola šolje seckanog ananasa, u periodu od dve nedelje. Celulit će se vidljivo ublažiti, jer se ananasu nalazi enzim bromelain koji deluje kao diuretik i podstiče razgradnju masti ispod kože. Zatim napravite pauzu od tri nedelje.

Voda na prazan stomak

Svakog dana popijte dva litra vode koja će poboljšati cirkulaciju i pomoći izbacivanje štetnih materija iz organizma. Obavezno popijte jednu čašu ujutru, na prazan stomak i pola sata pre svakog obroka, a ostalu količinu u međuvremenu. Izbegavajte da pijete vodu za vreme jela, jer se tako usporava varenje.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.