Škola u Kanjiži dobila tri informatička kabineta

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U okviru prošlogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS donirala je 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju i opremanje tri informatička kabineta OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Kanjiži.

Učionice su opremljene računarima, laptopovima i projektorima pomoću kojih će učenici imati priliku da predavanja informatike i računarstva, tehnike i tehnologije, ali i sekcije programiranja, robotike i kinematografije, prate u skladu sa potrebama savremenog vremena.

„Karavan NIS-a „Zajednici zajedno“ nastavlja da obilazi opštine i gradove širom Srbije i drago nam je što smo danas ovde, jer je Kanjiža za nas posebno mesto što dokazuje i činjenica da ovde realizujemo projekte još od 2009. godine. NIS nastavlja da ulaže i da pomaže zajednici na zadovoljstvo kako nas kao kompanije, tako i lokalnih zajednica“, naveo je Milan Borenović, rukovodilac pogona Severni Banat u kompaniji NIS.

Opština Kanjiža deo je programa „Zajednici zajedno“ od 2009. godine, a do danas je kroz ovaj program u osnaživanje i razvoj Opštine NIS uložio više od 66 miliona dinara i realizovao 96 projekata.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas