Skandalozni napad Đilasovog ideologa na Srpsku pravoslavnu crkvu: Kad padne Vučić, pašće i patrijarh

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Skandalozni napad Đilasovog ideologa na Srpsku pravoslavnu crkvu: Kad padne Vučić, pašće i patrijarh

Nakon svih sramnih napada na državu i predsednika Vučića, sada je udario na patrijarha Porfirija i Srpsku pravoslavnu crkvu.

Slobodan Stupar, ideolog Đilasove opozicije, kome je nedavno zasmetao protest Srba na KiM jer nije bio organizovan protiv Vučića nego protiv Kurtija i njegovog režima, nakon svih sramnih napada na državu i predsednika, sada je udario na patrijarha Porfirija i Srpsku pravoslavnu crkvu.

Stupar je na društvenoj mreži “Iks” rekao da kada, pošto očigledno veruje da će oni tome doprineti, bude “pao” predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pasti i patrijarh Porfirije, a da će se Srpska pravoslavna crkva pocepati.

– Kad padne AV pašće i Porfirije – sve patrijarh radi da tako i završi. Pocepaće se SPC kao što su sve druge pravoslavne nakon pada vojne hunte ili komunističkih režima. Previše su bile vezane za “službe” kao i ova naša sad, i samo je pitanje kako i na koliko delova će se raspasti – poručio je Stupar.

Podsetimo, ideolog tajkunske koalicije „Srbija protiv nasilja“ Slobodan Stupar nedavno je izvređao i našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i reprezentaciju kada su na teren u Malagi izašli uz pesmu „Veseli se srpski rode“.

– Peva Đoković „Veseli se srpski rode“ asistiraju ostali iz tima i organizatori tv prenosa to posle izbace i sad te pesme nema na snimku. Verovatno je sad problem nekim navijačima na netu objasniti, kao i Noletu, da nije dobro ako nemaš škole, a ni šireg obrazovanja i kulture – bez trunke srama napisao je ideolog Đilasove koalicije!

Kakav ideolog takvi i rezultati opozicije, jer jedino što umeju je da mrze i vređaju sve što je srpsko.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.