Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci – petlja Beograd, u smeru ka Beogradu, od 25. do do 28. oktobra, od 8 do 16 časova, radovi na obeležavanju oznaka na putu, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

Saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, nakon toga, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Auto-put E-75, petlja Beograd – petlja Ostružnica , zona petlje Surčin do zone petlje Surčin Jug, smer Novi Sad – Niš, od sutra u podne do 2. novembra, radovi na rehabilitaciji desne kolovozne trake.

Režim saobraćaja:

Smer Novi Sad – Niš, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. Petlja Surčin je u punoj funkciji.

Smer Niš – Novi Sad, dvosmeran saobraćaj – saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna saobraćajna traka je zatvorena i namenjena je saobraćaju Novi Sad – Beograd.

Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, u oba smera, od 9 do 16 č- radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Tranšped – petlja Bubanj Potok, u smeru ka Beogradu, danas od 8 do 17 časova radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija.

Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzimanje zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-763, deonica petlja Takovo . petlja Preljina, u tunelu Šarani, radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, sledećom dinamikom:

– sutra od 10 do 18 časova radovi će se izvoditi u desnoj cevi tunela, smer ka Čačku, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev;

– utorak 10 do 18 časova, radovi će se izvoditi u levoj cevi tunela, smer ka Beogradu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:

– na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

– na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.