Putin čestitao Vučiću Dan državnosti: I dalje ćemo jačati strateško partnerstvo

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Putin čestitao Vučiću Dan državnosti: I dalje ćemo jačati strateško partnerstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas, povodom Dana državnosti, čestitku predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, a u kojoj je poručio da je uveren da će dve zemlje i dalje svestrano jačati strateško partnerstvo i razvijati konstruktivnu saradnju u različitim oblastima.

„Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika – Dana državnosti Srbije. Odnosi između naših zemalja se zasnivaju na viševekovnim tradicijama prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti. Uveren sam da ćemo i dalje svestrano jačati rusko-srpsko strateško partnerstvo, razvijati konstruktivnu saradnju u različitim oblastima. To nesumnjivo odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a svim građanima Srbije sreću i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Putina.

Predsednik Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka koji mu je tokom današnjeg sastanka uručio čestitku predsednika Vladimira Putina povodom Dana državnosti.

„Zahvalio sam na čestitkama i posebno istakao izuzetnu simboliku Sretenja, kao praznika na koji se susreću naša istorija i državnost, slobodarski duh i ljubav prema otadžbini i najvišim vrednostima za koje smo se vekovima borili“, napisao je Vučić na Instagramu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.