Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio loptu sa potpisom Lerija Birda

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je posle sastanka sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) da je na poklon dobio košarkašku loptu sa potpisom legendarnom Lerija Brda, olimpijskog šampiona i člana prvog američkog „drim tima“ iz 1992. godine, kao i osvajačem tri titule prvaka NBA lige sa Boston Seltiksima.

„Predivan poklon od mojih američkih gostiju AIPAC sa potpisom Larija Brda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima“, rekao je Vučić, a objavljeno je na Instagramu „buducnostsrbijeav“.

Vučić se ranije danas sastao sa predstavnicima AIPAC sa kojim je razgovarao o brojnim temama od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje i izgradnje prartnerstva u brojnim oblastima i tom prilikom naglasio da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.