Pokrajinski sekretar Dane Basta posetio Kik-boks kamp u Kanjiži

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta obišao je učesnike međunarodnog trening kampa u kik-boksu u Kanjiži.

Kamp je okupio dve stotine dece, koja imaju priliku da, tokom sedmodnevnog kampa, u radu sa 14 licenciranih vrhunskih trenera uče, treniraju i usavršavaju svoje sportske veštine. Treninzi se odvijaju tri puta dnevno na tatamiju i u ringu. Istovremeno, ovo je prilika i za trenere da kroz zajednički rad i edukaciju razmene iskustva i informacije o novim metodama treninga, borbama i pravilima.

“Uslovi u kampu sjajni, mladi rade sa odličnim trenerima i imaju priliku da se uče pravim vrednostima. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu godinama podržava ovaj kamp, dobar je partner i Kik-boks saveza Vojvodine, koji poslednjih nekoliko godina sa svojim klubovima ostvaruje odlične rezultete”, istakao je Dane Basta.

Opština Kanjiža svake godine izdvaja oko 15 miliona dinara za aktivnosti sportskih klubova.

Organizator ovogodišnjeg kampa je Boks klub „Ringfajter“ Ringfighter), u saradnji sa Kik-boks savezom Vojvodine, a otvaranju kampa prisustvovao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Miodrag Jotić.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas