Petar Petković u poseti kod praunuka vojvode Živojina Mišića

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Petar Petković u poseti kod praunuka vojvode Živojina Mišića

Član Predsedništva SNS Petar Petković posetio je večeras na Savskom vencu Đorđa Stojanca, praunuka srpskog vojskovođe iz Prvog svetskog rata, vojvode Živojina Mišića, a Stojanac ga je, kako je naveo Petković, zamolio da “puno pozdravi predsednika Aleksandra Vučića i prenese mu važnu poruku“.

Petković je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa Stojancem, i naveo da mu je rekao da “predaja nije opcija i da Srbija ne sme da stane“.

“Pozdravite mi puno našeg Aleksandra, neka ga Bog poživi i recite mu da Srbija ne može da se prepozna poslednjih 12 godina koliko je napredovala“, bile su reči za koje je Petković naveo da mu je rekao Stojanac, koji je sa majčine strane praunuk Živojina Mišića.

Petković je naveo da su se njih dvojica “prisetili slavnih vremena i naših predaka, uz poruku da nas oni obavezuju da se još snažnije borimo za našu Srbiju i našu budućnost“.

“Mudri Đorđe kaže da ga najviše boli kada vidi srpsko nejedinstvo dok su pred Srbijom veliki izazovi i da je najvažnije da naša Srbija sačuva svoju slobodarsku politiku“, napisao je Petković i citirao reči Živojina Mišića: “Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred“.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas