Pet obaveznih dezena u ormaru svake žene

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Pet obaveznih dezena u ormaru svake žene

Postoji mnogo vrsta printeva, neke žene ih rado nose, dok se druge drže minimalističkog izgleda i izbegavaju otiske po svaku cenu. Cveće, pruge, životinjski otisci, svi ovi printevi su veoma lični i mogu zaista poboljšati izgled vaše garderobe. Potrebno je pronaći one koji se uklapaju u vaš stil, a to nije tako teško kao što se često misli!

Iako ste možda dama koja se drži čvrstih materijala i nosi jednobojnu odeću, ove printeve bi trebalo da imate u ormaru!

Tufnice

Koje god veličine bile, tufnasta štampa je voljeni klasik. Na primer, male tačkice mogu izgledati vanvremenski i elegantno, dok za razigrane trenutke, birajte velike ili miks tufnica sa prugama za duhovit izgled.

Karirano i pruge

Klasično karirana ili prugasta odeća je uvek imperativ. Probajte vertikalne pruge ako ste zabrinute da horizontalne pruge ne pristaju vašoj silueti. Gingham karirane verzije su pravi klasik, zato pokušajte sa kvadratićima i prugicama.

Crno-belo ili cvetni otisci

Crno beli print ili cvetni otisci su printovi u kojima se lako pronalazi većina žena. Izaberite vesele cvetne printeve ili zanimljiv crno-beli print sa kojim grešaka nema!

Animal print

Animal printevi, posebno leopard, može se smatrati gotovo neutralnim. Nikada neće izaći iz mode i on se lako kombinuje sa skoro svakim izgledom. Ako ne volite odeću sa leopard printom, odaberite modne dodatke sa ovim divljim printom.

Miks jarkih boja!

Kada želite da izgledate smelo i zabavno kombinujte svetle boje i dezene na haljinama, suknjama i modnim dodacima. Jarke boje su savršen izbor za letnje dane.

Generalno, ako ne uživate u odeći koja je prošarana različitim otiscima, usudite se da eksperimentišete sa aksesoarima. Smeli aksesoari će izgledati kao šlag na torti!

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas