Ove zdrave namirnice su najbolji izbor za doručak ili užinu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ove zdrave namirnice su najbolji izbor za doručak ili užinu

Napravljen samo od prirodnih sastojaka bez dodavanja šećera, soli i ulja.

Kreme ili namazi od suvog voća odlična su alternativa za one koji žele da spoje ukus i blagostanje u jednom proizvodu i postali su pravi „must have“ u doručcima ili užini za sve koji žele da se zdravo hrane.

To nisu klasični namazi od lešnika (koji se prave od kakaa i drugih sastojaka), već pravi koncentrati suvog voća.

Ovi proizvodi su zapravo 100% napravljeni od sušenog voća kao što su orasi, bademi ili lešnici, mleveni bez dodavanja drugih sastojaka, kao što su šećeri, hidrogenizovana ulja, mleko ili bilo šta drugo.

Od kremaste slatkoće badema do karakterističnog ukusa lešnika ili intenzivnog ukusa pistacija, tu je krema od sušenog voća koja je pogodna za svakoga, a svaka sorta nosi sa sobom neke zdravstvene prednosti.

Suvo voće, naime, sadrži niz esencijalnih hranljivih materija, kao što su nezasićene masti, biljni proteini, vlakna, minerali, vitamini i antioksidativna jedinjenja, koja se potom nalaze u kremama.

Nije slučajno što ove namaze sve više cene i oni koji brinu o svom zdravlju i održavanju zdrave telesne težine (zapravo su bez šećera).

Ističu se po svojim blagotvornim svojstvima, ali i po neodoljivom ukusu, što ih čini savršenom užinom za svaki trenutak u danu.

Ukratko, odličan su izbor da svoju ishranu obogatite na originalan i zdrav način.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.