Održana svečana sednica Skupštine opštine Bačka Topola

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Održana svečana sednica Skupštine opštine Bačka Topola

Danas je, u svečanoj sali Doma kulture, održana svečana sednica Skupštine opštine Bačka Topola. Sednica je počela nastupom S.K.C “Vuk Stefanović Karadžić“ čiji su članovi intonirali himnu Republike Srbije, “Bože pravde“.

Mnogobrojne goste, prepunu salu Doma kulture, pozdravio je predsednik Skupštine opštine, gospodin Saša Srdić. Svojim prisustvom, čast su ukazali i pokrajinski poslanik, Predrag Petrović, kao i načelnik Severnobačkog okruga, Bojan Šoralov.Svečanoj sednici su prisustvovali i članovi opštinskog Veća: Član Veća za socijalnu zaštitu i zdravstvo Marina Krsmanović, član Veća za prosvetu Milan Janus i član Veća za sport i omladinu Milan Obradović kao i pomoćnik predsednika opštine za oblast poljoprivrede i zaštite životne sredine i ekonomskog razvoja, Pavle Lužaić kao i odbornici Skupštine.

Prisutni su bili i direktori Javnih preduzeća, među kojima i direktorka J.P.’’Tržnica’’, Dragana Ognjenović, direktor Industrijske zone ‘’Vip’’, Radomir Kuzmanović kao i direktor ‘’Poljoprivredne stručne službe’’, Dragan Tankosić.

Prisutan je bio i veliki broj gostiju, kako iz pobratimljenog grada Herceg Novog, tako i iz pobratimljenih gradova Republike Mađarske.Prestižna nagrada “Pro Urbe“, ove godine je dodeljena ginekologu dr Seli Muharebu i akademskom slikaru, Enreu Penovcu.

Na samom kraju sednice, deca hora Muzičke škole su otpevala dve numere, čijim nastupom je i ulepšan ovaj svečani događaj.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.