Objavljena konačna rang-lista penzionera koji imaju pravo na banjski oporavak

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Objavljena konačna rang-lista penzionera koji imaju pravo na banjski oporavak

Na oglasnim tablama Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije „Nezavisnost“ kao i oglasnim tablama svih organizacionih jedinica Fonda za penzijsko i invalidsko osigiranje (PIO) objavljena je konačna rang-lista penzionera koji su ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju u banjama Srbije, objavio je Fond PIO.

Za oporavak se prijavilo oko 60.000 korisnika a pravo na desetodnevni oporavak u banji ostvarilo je 22.089 penzionera, pri čemu je su u ovaj broj uključeni i pratioci za korisnike nege i pomoći drugog lica, odnosno za korisnike kojima je neophodna pratnja tokom rehabilitacije.

Nakon objavljivanja konačne rang-liste sledi sklapanje ugovora između Fonda PIO i rehabilitacionih centara, a Fond će uputiti obaveštenja korisnicima koji su ostvarili pravo, sa informacijom za koju banju su opredeljeni i koje terapijske usluge, odnosno fizikalne procedure će dobiti u banji.

Istovremeno, Fond dostavlja spiskove penzionera rehabilitacionim centrima i za očekivati je da već krajem marta iz banja počnu da pozivaju prve penzionere na rehabilitaciju.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.