Nikako ne unosite u svoj dom, ako dobijete ovaj poklon, odmah ga bacite

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Nikako ne unosite u svoj dom, ako dobijete ovaj poklon, odmah ga bacite

Prema feng šui stručnjacima, unošenje određenih stvari u naš dom može imati značajan uticaj na energiju koja kruži u našem okruženju.

Jedna od ključnih tvrdnji feng šui stručnjaka je da je najlošije što možemo uneti u kuću poklon dobijen od ljubomorne i zavidne osobe koja nam, duboko u sebi, ne želi dobro. Ove osobe možda nisu srećne kada nam ide dobro ili kada postignemo nešto važno, ali će ipak biti spremne da nam donesu poklone. Prema njihovom verovanju, negativna energija ovih osoba prenosi se na predmete koje nam daju, utičući na nas i naše okruženje postepeno, ali sigurno. Ova negativna energija može uneti nemir i druge nepoželjne efekte u naš dom.

Ako primetite da nešto kod te osobe “ne štima”, bez obzira na ljubaznost, to je možda prvi i najjači znak da ne biste trebali prihvatiti poklone od nje. Intuicija igra ključnu ulogu, a prema feng šui principima, trebali biste je ozbiljno uzeti u obzir. Slušanje svojih osećaja često vodi ka pravim odlukama.

Ukoliko ste u dilemi da li zadržati takav poklon, stručnjaci savetuju da ga ne samo odložite negde, već da ga odmah izbacite iz doma. Neki čak predlažu i njegovo uništavanje, poput bacanja ili paljenja, kako bi se potpuno eliminisala potencijalno negativna energija koja može pratiti takve predmete. Važno je naglasiti da su ova verovanja subjektivna i da svako ima pravo na svoje lično tumačenje i odluke u vezi sa poklonima koje prima.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas