Navikao da laže, pa ni ne zna drugačije: Barona Minhauzena Đilasa čak i direktor opozicione N 1 demantovao u sekundi!(VIDEO)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Navikao da laže, pa ni ne zna drugačije: Barona Minhauzena Đilasa čak i direktor opozicione N 1 demantovao u sekundi!(VIDEO)

Đilas je ponovo (s)lagao o medijskoj cenzuri opozicije, a njegov mašinski mozak izgleda nije povezao da ne može biti medijski cenzurisan ako o toj nepostojećoj cenzuri priča na nekom mediju
Prozapadna opozicija, pre svega lista Srbija protiv nasilja navikla je da konstantno laže i obmanjuje građame Srbije, a najveći lažov među njima i njihov neformalni lider, tajkun Dragan Đilas, nastavio je u tom maniru.

Prilika za nove Đilasove laži je ovaj put bilo gostovanje lidera SSP na jednoj od Šolakovih tajkunskih televizija.

Đilas je ponovo (s)lagao o medijskoj cenzuri opozicije, a njegov mašinski mozak izgleda nije povezao da ne može biti medijski cenzurisan ako o toj nepostojećoj cenzuri priča na nekom mediju.

– O kakvoj kampanji mi govorimo kad mi sa polovinom građana Srbije nemamo mogućnost da komuniciramo, jer N1 i Novu S može da vidi samo trećina građana – rekao je Đilas.

Međutim, njega je demantovao niko drugi nego Igor Božić, direktor opozicionog glasila N1.

– N1 je gledanija i uticajnija od svih televizija sa nacionalnom frekvencijom! 3 miliona ljudi ima mogućnost da nas vidi! – izjavio je Božić.

Đilas se toliko pogubio u raljama sopstvenih laži da ne zna više kad, gde i šta je slagao. Njegove laži su pri tom toliko glupe, da vrlo brzo padaju u vodu, a što se potvrdilo i ovoga puta.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.