Ministarka Kisić posetila kamp u prirodi za porodice

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ministarka Kisić posetila kamp u prirodi za porodice

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je edukativni kamp u prirodi za porodice, koji je u Podbukovima kod Valjeva organizovalo Udruženje „Prvi put sa ocem“ uz podršku tog ministarstva.

Kako je saopštilo Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, Kisić je istakla da je cilj održavanja tog kampa da roditelji provedu više vremena sa svojom decom i da je zato ta aktivnost dobila podršku resornog ministarstva na nedavnom konkursu za projekte porodično pravne zaštite građana, podrške porodici i deci u 2023. godini.

Ministarka je rekla da je veliko zadovoljstvo danas biti sa decom i njihovim roditeljima, jer to, kako je istakla, i jeste cilj, da provedemo više vremena sa svojim porodicama, iz kojih svi crpimo snagu i energiju.

Kisić je podsetila da su kampovi, koje je organizovalo to udruženje u prethodnom periodu održani i na Staroj planini, Goču i Fruškoj Gori.

Predstavnik Udruženja „Prvi put sa ocem“ Mirko Mitrović naglasio je da se ovakav vid aktivnosti sprovodi već 14 sezona, sa ciljem podizanja svesti da je neophdno posvetiti više vremena porodici i deci.

„Šta god drugo da radimo jeste značajno, ali porodica je ono što ostaje za budućnost“, zaključio je Mitrović.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas