Milićević: Moć je u znanju, ključ uspeha u malim koracima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Milićević: Moć je u znanju, ključ uspeha u malim koracima

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević razgovarao je u Smederevu sa mladima iz ovog grada na tribini „Sa ministrom na ti“.

„Vredni ste koliko imate znanja, koliko imate prijatelja, koliko ste mostova izgradili i sa onima koji vam nisu istomišljenici. Nikada u životu nemojte da kažete napravili smo mali korak. Jer, taj prvi mali korak je ključan u donošenju i realizaciji velikih odluka. Neuspehe ne gledajte kao neuspehe nego ih pretočite u uspehe.Nikada nemojte da zaboravite svoje korene! Porodičnu istoriju, svoj kraj, svoju tradiciju, svoj narod i svoju državu. Šta god radili i gde god bili u svetu uvek recite da ste iz Srbije. Budite jedinstveni jer samo kad ste složni onda ste nepobedivi. Jedinstvo i sloga je ono što je danas najpotrebnije Srbiji, a budućnost Srbije ste upravo vi“, poručio je ministar mladima.

Tribina u Smederevu deo je kampanje „S ministrom na ti“ u okviru koje ministar Milićević već nedeljama obilazi Srbiju i neformalno razgovara sa mladima, navedeno je u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas