Kome treba slaba Srbija u sukobima!? Samo Đilasu i Zapadu!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Kome treba slaba Srbija u sukobima!? Samo Đilasu i Zapadu!

Cilj stranog faktora je da se izazove haos u zemlji kako bi se dodatno otežala pozicija Srbije.

Đilasova NATO opozicija i sve grupe koje je podržavaju, planiraju da organizuju skup u subotu u Beogradu, koji će početak obojene revolucije u Srbiji. Kako iz dobro obaveštenih izvora saznaje 24sedam zapadne obaveštajne službe planiraju da tom prilikom sprovedu najstrašniji scenario.

Naime, kada su uvideli da njihove političke marionete ne mogu da pobede na izborima u Srbiji, zapadne obaveštajne službe, među kojima prednjači Nemačka, odlučile su se da radikalizuju situaciju u našoj zemlji, izazivanjem nemira širih razmera, pa čak i sukoba koji bi mogli da dovedu do žrtava.

Cilj stranog faktora je da se izazove haos u zemlji kako bi se dodatno otežala pozicija Srbije u trenucima kada vlast na čelu sa predsednikom Aleksandraom Vučićem ne želi da prihvati nezavisnost tzv. države Kosovo i ne želi da uvede sankcije Rusiji, a tek o ulasku Srbije u NATO nema ni govora.

Zbog toga Zapad pokušava da izazove krizu u našoj zemlji i u fotelje smesti one koji su mu ranije, u periodu od 2000. do 2012. godine, isporučivali sve kao na tacni. Njihov vođa Dragan Đilas spreman je ponovo da se prihvati te sramne uloge, ali na vlast ne može da dođe legalnim putem pošto je narod u Srbiji odavno shvatio koje su mu prave namere. Zbog toga Đilasu i njegovoj petoj koloni odgovaraju neredi u zemlji, kako bi haos iskoristili za otimanje vlasti.

Podsetimo, tokom obojene revolucije 5. oktobra 2000. godine, prozapadna opozicija je poslala naivni narod da juriša na Skupštinu, dok su njihove vođe sa grupama okorelih kriminalaca upadali u policijske stanice i otimali oružje, spremajući se za građanski rat. Pribranošću državnih organa izbegnuti su veći sukobi, ali je Srbija pala pod 12-godišnju okupaciju kada su predvodnici tadašnjeg režima punili svoje račune u inostranstvu, prodajući u bescenje državnu imovinu, a strani ambasadori donosili sve važne odluke u našoj zemlji.

Sada je plan isto to, a Đilas i njegova peta kolona misle da ako je to prošlo 2000. može da prođe i sada. Plan je da se neredima i unutrašnjim sukobima oslabi pozicija Srbije i eventualno promeni vlast, da bi zatim poslušnici zapadnih obaveštajnih službi koji bi zaseli u fotelje odmah ispunili ono što se od njih očekuje: priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo, uvođenje sankcija Rusiji i članstvo sužene Srbije u NATO.

Ipak, zaboravljaju da su se međunarodni odnosi snaga promenili i da je Srbija neuporedivo jača nego tada.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas