Koje stvari ne treba nikada da uradite zbog svog partnera?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Kako da sa svojim partnerom budete srećni kao na dan venčanja?

Treba imati na umu jednu stvar koliko god pokušavali da se promenite za partnera i prilagodite mu se, ako veza nije iskrena i kvalitetna, od toga neće biti ništa ili ćete raskinuti kad-tad.

Vaš život ili ćete biti nesrećni u takvoj vezi, a osećaj praznine u vama će biti sve veći i veći. Kompromis je neophodan za uspeh svake veze.

Odreći se prijatelja i porodice

Ako vas neko zamoli ili suptilno uputi da se što manje družite sa prijateljima i porodicom, onda je najbolje da im okrenete leđa i krenete novim putem u životu. Biti u vezi ne znači da ste povezani pupčanom vrpcom sa partnerom – imali ste život pre toga, a imaćete ga i posle. Pravi prijatelji i dobra porodica uvek će biti tu za vas, u dobru i u zlu.

Ostaviti svog psa

Ako je partner alergičan, postoje lekovi za to. Ne možete jednostavno ostaviti životinju koja je bila sa vama sve vreme i koju neizmerno volite – i kućni ljubimci su deo porodice. Partner kome je iskreno stalo do vas neće ni tražiti da zbog njega izbacite psa ili mačku iz kuće.

Izgladnjivati se

Odustajanje od hrane i ekstremnih vežbi samo zato što vaš partner misli da ćete tako izgledati bolje nije nešto što biste sebi trebalo da dozvolite. Ako te ne voli takvu kakva jesi, ne voli te uopšte, barem ne na zdrav način.

Imati decu

Postati roditelj je najlepša stvar na svetu, ali ne za svakoga i ne u bilo koje doba života. Nije dobro pristajati da imate decu samo da biste zadovoljili partnera, ne može se dobro završiti.

Menjati imidž

Opet, ako te voli, svideće mu se tvoj stil oblačenja. Ne dozvolite da vas partner menja određujući koju odeću i obuću ćete nositi, kakvu ćete frizuru i boju kose imati.

Napravi tetovažu

To je nešto što morate sami da želite. Ako vas partner na to nagovara, posebno da istetovirate njegov lik ili ime, dobro razmislite – kada jednom nanesete tetovažu, teško je ukloniti je.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas