Jabuke prikupile milion dinara! Novac usmeren društvu Srbije za borbu protiv raka

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Jabuke prikupile milion dinara! Novac usmeren društvu Srbije za borbu protiv raka

Kampanja „Nema cenu“, Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Društva Srbije za borbu protiv raka i trgovinskog lanca maloprodajnih objekata “Idea”, uspešno je završena. U toku akcije građani Srbije, koji su kupovali jabuke u posebnim pakovanjima, prikupili su 1.000.000 dinara!

U roze pakovanjima nalazile su se dve jabuke, a kupci su odlučivali da li će ih platiti 200, 500 ili 1.000 dinara. Kampanja je završena, a na svom zvaničnom Instagram profilu trgovinski lanac je napisao:

„Nema cenu” vredi milion dinara. Kada smo dobro, dobro su i naši najbliži, a najsigurniji put ka tome je prevencija bolesti. Zato smo u odabranim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, u oktobru mesecu predstavili projekat “Nema cenu” i kupcima ponudili kupovinu dve jabuke, koje nemaju cenu, ali mnogo vrede, a vrednosni iznos su birali sami kupci, od 3 ponuđene opcije. Izuzetno smo ponosni što smo zajedno sa našim kupcima, partnerima, kao i našim zaposlenima prikupili iznos u vrednosti od milion dinara, koji će biti doniran Društvu Srbije za borbu protiv raka. Jedno je sigurno – zdravlje nema cenu.“

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.