Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Beška – Novi Sad Jug, u smeru ka Novom Sadu, 13. i 14. novembra, u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi na obeležavanju horinzoltane signalizacije, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na putu Mihajlovac – Smederevska Palanka biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta, od 10. do 26. novembra, od 8 do 18 časova, svakog dana osim nedelje.

Za saobraćaj je zatvoren putni pravac od mesta Golobok do mesta Bačinac.

Kroz naseljeno mesto Vranje, ukrštanje sa gradskim ulicama Kraljevića Marka, Nemanjina, Bulevar Nikole Tesle i Patrijarha Pavla, zbog održavanja sportske manifestacije, polumaratonska trka, 12. novembra, od 10 do 13 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja.

Saobraćaj će se odvijati gradskim saobraćajnicama prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na auto-putu E-75, petlja Jagodina – petlja Pojate, u oba smera izvode se radovi na montaži saobraćajne signalizacije (smerokazi) na elastičnim odbojnim ogradama uz desne ivice kolovoza, do 20. novembra, od 8 do 15 časova.

Za saobraćaj se zatvara zaustavna saobraćajna traka i izlivno-ulivne trake, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci – petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, izvode se radovi na obeležavanju oznaka na putu, do danas, od 8 do 16 časova.
Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas