Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, Vrčin – Mali Požarevac, na Begaljičkom brdu, ka Beogradu, biće izvođeni radovi na sanaciji kolovoza 16. oktobra, od 7.30 do 18 časova, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka.

Na putu Novi Pazar – Ribariće (prolaz kroz naselje Mur), zbog asfalterskih radova na snazi će biti obustava saobraćaja 16. oktobra, od 8 do 10.30 i od 12 do 14.30 časova, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Alternativni putni pravac je Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj – petlja Beška, u smeru Novi Sad – Beograd, pre mosta Beška, završeni su radovi na sanaciji kolovoza i saobraćaj se odvija normalno.

Na putu Crvena Reka – Bela Palanka u toku su radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija do 20. oktobra, od 8 do 17 časova, uz naizmenično prpuštanje vozila.

Na putu Golubinci – Stara Pazova (centar) od 14. oktobra od 6 sati do 1. novembra obustavljen je saobraćaj zbog izvođenja radova u zoni nadvožnjaka u Staroj Pazovi, a u sklopu radova na modernizaciji železničke pruge Beograd – Novi Sad – Subotica.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja su deonice Golubinci – Putinci, Putinci – Inđija i Inđija – Stara Pazova.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.