Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-763 u toku su radovi na pranju tunela Brančić, smer ka Čačku, do 06.oktobra, od 7 do 17 časova, a za saobraćaj je zauzeta vozna ili preticajna saobraćajna traka, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, Lajkovac – petlja Surčin, u oba smera izvode se radovi na pranju mostova, do 06. oktobra, od 7 do 17 časova. U zoni radova za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Požarevac – petlja Velika Plana, u oba smera u toku su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka, do 01. novembra, do 15 časova.

U smeru ka Nišu za saobraćaj su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom,

U smeru ka Beogradu za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom trakom.

Na putu Vrčin – Zaklopača u toku su radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac, do 09. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na ulazu u Grocku, iz pravca Beograda izvode se radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac, do 09. oktobra, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.