I dalje toplo, posle podne moguća kiša

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
I dalje toplo, posle podne moguća kiša

Oblaci će pre podne zahvatiti zapad i jugozapad Srbije donoseći ponegde kišu ili kratkotrajni pljusak, a posle podne padavina može biti i u ostalim predelima.

Samo će se na istoku zadržati suvo. Ujutru od 13 do 20 , a najviša temperatura od 28 do 32 stepena.

Četvrtak: Promenljivo oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovaj period godine, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Ujutro i pre podne na zapadu i jugozapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će na istoku i jugoistoku veći deo dana biti suvo. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni.Najniža temperatura od 13 do 20, a najviša od 28 do 32 stepena. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%.

Petak: Promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Očekuje se i lokalna pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmnjavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.Najniža temperatura od 13 do 18, a najviša od 26 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%.

Subota: Promenljivo oblačno, u većem delu suvo sa sunčanim intervalima, a samo na istoku i jugu Srbije sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana na jugu Banata u pojačanju. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 27 do 30 stepeni.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas