Funkcioneri u poseti bačkotopolskom preduzeću „Midmas“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Kompaniju „Midmas“ u Bačkoj Topoli, koja je zvaničan dobavljač transformatora i metalnih kućišta za najvećeg srpskog proizvođača punjača „PBM CHARGERS“, srpsku kompaniju koja je sastavni deo globalne kompanije PBM GROUP sa sedištem u Italiji, posetili su danas pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević i čelnici opštine.

Ovo preduzeće za proizvodnju elektrouređaja, pored postojećeg ima i pogomdon u novoj industrijskoj zoni u Bačkoj Topoli. Novi, moderan pogon za proizvodnju sa grejanjem i hlađenjem, savremenom kontrolom magacina i kontrolom proizvoda zauzima površinu od 1.350 metara kvadratnih. Takođe, ima pouzdane kupce i snabdevače transformatorskih delova, dok više decenija razvija bazu dobavljača različitih brendova proizvođača jezgara, dinamo limova, aluminijumskih i bakarnih žica, termo prekidača, kontaktora i ostalih transformatorskih delova.

„Želimo da damo podršku svima koji su se ostvarili na polju izvoza. Sada kada je faza pripremanja novih konkursa, kada očekujemo usvajanje novog budžeta i planiramo sredstva za sledeću godinu, želimo da isplaniramo konkurse koji će privrednicima najbolje pomoći. Ideja Sekretarijata jeste da pomaže privrednicima, i onima koji nisu, da postanu uspešni“, poručio je Nenad Ivanišević i dodao da je bilo reči i o tome kako da generišu nova radna mesta u okviru unapređenja poslovanja.

Delegacija je obišla i Dvorac ,,Kaštel“, u sklopu koga je i hotel ,,Biser“ u Panoniji koji je izgrađen 1846. godine. Dvorac se nalazi se na poljoprivrednom dobru ,,Panonija“. Ovo značajno kulturno-istorijsko zdanje i hotel ,, Biser“ u sklopu ovog kompleksa, predstavljaju turistički potencijal od izuzetnog značaja za ovu opštinu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas