Društvena mreža Tinder sada omogućava korisnicima da angažuju „provodadžiju“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Društvena mreža Tinder sada omogućava korisnicima da angažuju "provodadžiju"

Društvena mreža za upoznavanje Tinder sada svojim korisnicima pruža mogućnost da im bliske osobe preporuče profile i sugerišu ko bi potencijalno mogao da im bude adekvatan partner.

Nova opcija, koja će biti dostupna i provodadžijama koje nemaju svoj nalog na Tinderu, uvedena je nakon što je platfora sprovela anketu u Velikoj Britaniji, Australiji i Americi, koja je pokazala da čak 75 podsto ispitanika razgovaara sa prijateljima o svom ljubavnom životu i to više puta mesečno.

„Godinama su samci tražili od prijatelja da im pomognu da nađu sledećeg partnera na Tinderu, a sada smo im to i olakšali uz Tinder Matchmaker“, rekla je Melisa Hobli, direktorka marketinga ove mreže, prenosi Euronews.

„Tinder Matchmaker vodi vaše ljude od poverenja kroz vaše ljubavno putovanje i pomaže vam da vidite mogućnosti, koje biste možda prevideli, i to iz perspektive vama najbližih ljudi“, dodala je Hobli.

Kako funkcioniše nova opcija?

Korisnici Tindera mogu da podele jedinstven link sa 15 prijatelja tokom 24-časovnog perioda, a preko tog linka odabrane „provodadžije“ mogu da pristupe Tinderu – bilo kao korisnici, bilo kao gosti – i da preporučuju profile svojim voljenima.

Prijatelji i članovi porodice koji dobiju link, mogu da budu provodadžije, ali ne mogu da šalju poruke u ime korisnika, koji inače imaju poslednju reč u spojevima.

Opcija je trenutno dostupna u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Indiji, Indoneziji, Japanu, Meksiku, Južnoj Koreji, Španiji, Tajlandu i Vijetnamu. Očekuje se da će uskoro biti priključene i ostale zemlje.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.