Ðorđević: 800 novih bicikala za dostavu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

V. d. direktora Pošte Srbije Zoran Ðorđević najavio je sinoć u Novom Sadu da će ta kompanija nabaviti oko 800 novih najsavremenijih bicikala za dostavu pošiljki.

„Pošta Srbije ima najveću organizovanu biciklističku mrežu u zemlji koja se koristi za dostavu pošiljki, pretežno u Vojvodini. Zato je jedan od naših prioriteta da poštansku mrežu do kraja godine unapredimo i osavremenimo nabavkom blizu 800 novih najsavremenijih bicikala, na standardni i električni pogon, čime ćemo našim poštarima obezbediti bolje uslove za rad, a korisnicima kvalitetniju uslugu“, rekao je Ðorđević na svečanom otvaranju Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu.

Kako se navodi u saopštenju Pošte Srbije, Ðorđević je dodao da će se potenciranjem ekoloških načina dostave, čuvati i brinuti o životnoj sredini za dobrobit svih građana.

„Takođe, Pošta Srbije kao društveno odgovorna kompanija podržava razvoj sporta i inicijative kojima se unapređuje svest o dobrobiti fizičke aktivnosti i promovišu zdravi stilovi života. Biciklizam, kao sport za sve generacije i aktivnost koja povezuje građane naše zemlje kroz mrežu Pošte Srbije, ima za nas poseban značaj”, izjavio je Ðorđević.

„Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu trajaće do 15. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Srbija je prva zemlja u istoriji koja ga organizuje u regionu, uz pomoć, između ostalih, i Pošte Srbije, kao jednog od zvaničnih sponzora“, dodaje se u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas