Doba dana kada ste rođeni određuje vašu ličnost

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Doba dana kada ste rođeni određuje vašu ličnost

Vreme rođenja, ili doba dana kada ste rođeni, utiče na vašu ličnost i znak meseca.

Ako ste ikada proučavali svoju natalnu kartu, znate da je doba dana kada ste rođeni od velike važnosti, posebno na vašem podznaku.

Ali da li ste znali da doba dana u koje ste rođeni takođe ima značajan uticaj na vaš Mesečev znak?

Da idemo ili da sačekamo? Odustati ili nastaviti? Koji način izabrati?

Astrolozi su za mbg otkrili da je Sunce ključna energija ličnosti, dodajući da su rođeni u podne (kada je sunce na vrhuncu) ili oko podneva, karakteristične i otvorene ličnosti.

Za one rođene noću, s druge strane, Sunce se nalazi u donjoj polovini natalne karte, što rezultira privatnijom i naopakom ličnošću, objasnila je astrolog Kejs Bad. „Sunce na dnu natalne karte prirodno čini nekoga osetljivijim, rezervisanim, reflektujućim i prijemčivijim“, dodala je ona.

Uticaj Sunca je kod takvih ljudi „prigušen” ili ublažen. Nije da to uopšte ne utiče na nečiju ličnost, ali uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji. Ako ste rođeni noću (tj. Mesec je u gornjoj polovini vaše karte), „Mesec postaje vaš vođa“, primećuje astrolog Čani Nikolas i dodaje da je Mesec oličenje energije koju dobijamo iz položaja Sunca.

„I sunce i mesec su neverovatno važni – nema nijednog bez drugog.

Baš kao i mesec na nebu, mesec u našoj natalnoj karti odražava svetlost našeg sunca“, objašnjava Nikolas.

Dakle, ako ste se ikada osećali kao da se više identifikujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo odgovor.

Bad napominje da su sve natalne karte specifične, ali se razlika u dnevnim i noćnim kartama može smatrati opštim pravilom za tumačenje sopstvenih. Dakle, ako ste rođeni noću, to bi mogao biti razlog zašto ste se uvek više identifikovali sa svojim Mesečevim, a ne sa Sunčevim znakom.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.