Đilasov “student” Bjelić otkrio pakleni plan: 48 sati terora nad Beograđanima!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Đilasov “student” Bjelić otkrio pakleni plan: 48 sati terora nad Beograđanima!

Lažni student Ivan Bjelić, aktivista tajkuna Dragana Đilasa koji na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u uniformi i sa automatskim puškama, najavio je da će u petak od 12 sati potpuno blokirati Beograd sve do subote u podne, kada će se blokada nastaviti skupom takozvanog “Proglasa”.

Bjelić je danas ispred Filozofskog fakulteta, gde su “studenti” održali skup, rekao je da neće objavljivati mesto blokade kako ne bi “došlo do sabotaže od strane vlasti”.

– Cilj današnje akcije je mobilizacija ljudi za sve ono što će uslediti dalje… Današnja blokada biće veoma interesantna, zato što smo od pripadnika obezbeđenja Ministarstva lokalne samouprave dobili veoma zanimljivu informaciju da treba da im blokiramo mejlove, telefonske linije… Da ih nateramo da ne mogu da funkcionišu i da pisarnica ceo dan bude zatrpana. Potpuno iz zatrpajmo! – poručio je Bjelić, i otkrio pakleni plan tajkunske koalicije za dva dana uoči Nove godine:

– U petak će doći do potpune blokade na 24 sata, od petka do subote! Nakon toga će se otići na skup “Proglasa” na Terazijama… – poručio je Bjelić, i tako najavio 48 sati terorisanja Beograđana.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.