Dizajnerka enterijera otkrila pet stvari koje nikad ne bi imala u svojoj kući

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Zašto je čišćenje kuće dobro za mentalno zdravlje?

Poznata dizajnerka enterijera Bridžit Romanek podelila je nekoliko stvari koje nikad ne bi imala u svom domu, a s ovih pet smo u potpunosti saglasni.

Zbog kratkih zavesa prostorija može da liči na bolničku sobu

Dizajnerka objašnjava kako kratke zavese u prostoriji mogu stvoriti utisak sterilnosti. Kao bolju opciju predlaže zavese koje blago padaju na pod.

Meko svetlo za prijatniji enterijer

Bridžit Romanek kaže da bi trebalo izbegavati jaku i oštru rasvetu jer utiče na utisak u prostoru. Kaže kako u svom domu voli da koristi meku rasvetu koja nalikuje svetlu sveće, a ponekad se zbog boje poigra i s neonskom rasvetom.

Dalje od satenskih tkanina

Dizajnerka jednostavno kaže kako je saten u suprotnosti s elegancijom. „Svila i pliš su elegantnija alternativa koja pruža luksuzan utisak i izgled kroz teksturu i boje“.

Zaboravite na čupave tepihe

Prema rečima dizajnerke, ovo je trend na koji bi trebalo da zaboravimo i priklonimo se izborima kao što su svilenkasti, vuneni i tepisi od ratana.

U kuhinji preskočite beli frižider

Odabir aparata u kuhinji može imati i veliku dizajnersku ulogu, a Bridžit Romanek tvrdi da beli frižideri izgledaju jako zastarelo.

„Podseća me na kuću moje bake, iako volim svoju baku i cenim njenu kuću, to me ne nadahnjuje“, rekla je. Kao alternativu predložila je ugradne frižidere za ujednačen izgled kuhinje.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.