Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao Tanjugu jubilej

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao Tanjugu jubilej

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je danas Novinskoj agenciji Tanjug 80 godina uspešnog rada.

„Poštujući visoke standarde profesionalnog, agencijskog novinarstva, osam punih decenija Tanjug doprinosi afirmisanju osnovnih vrednosti vaše profesije, što dokazuje i saradnja koju imate sa najuticajnijim medijskim kućama u zemlji i svetu. Rečju, a odnedavno i slikom, putem TV Tanjug, prošlost i sadašnjost naše države i njene vrednosti nezaobilazne su teme vašeg istinitog izveštavanja. Cilj koji je vaša agencija imala od dana osnivanja, davne, ratne 1943. godine, da bude profesionalna, tačna, najbrža i objektivna u plasiranju informacija i vesti, ostvarila je i zadržala do današnjeg dana. Prolazeći kroz period brojnih političkih, ekonomskih i kulturnih previranja, postali ste agencija sa prepoznatljivom uređivačkom politikom, čiji je moto istina i nepristrasnost“, rekao je Petković.

Istakao je da posebno želi da istakne „vaše svakodnevno objektivno i pravovremeno izveštavanje o iskušenjima kroz koja srpski narod i naša država prolaze na Kosovu i Metohiji“.

„Na tome i na činjenici da ste pouzdan izvor informisanja za sve koji žive na celoj teritoriji Srbije, pa i u našoj južnoj pokrajini, posebno sam vam zahvalan i zbog toga uvek možete računati na moju i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Poverenje koje ste stekli u zemlji, ali i van granica Srbije, traži od vas da kvalitetom i svojim stručnim, neprekidnim usavršavanjem unapređujete vaš rad, da iskoristitite brend, tradiciju i znanje, kako biste ostali najmodernija agencija u regionu. Uveren da ćete to i postići, želim vam još mnogo uspešnih godina tokom kojih će ime vaše agencije biti sinonim za tačnost i poverenje“, kazao je Petković.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas