Danas naoblačenje, ponegde kiša, temperatura do 28 stepeni

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danas naoblačenje, ponegde kiša, temperatura do 28 stepeni

U Srbiji će danas, nakon hladnog jutra, tokom dana doći do prolaznog naoblačenja koje će po podne i uveče ponegde usloviti kratkotrajnu kišu, uglavnom u zapadnim, centralnim, jugozapadnim i južnim predelima.

Vetar će biti umeren i jak, na severu i istoku Srbije kratkotrajno i olujni zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će biti od 4 do 13 °C, a najviša od 24 do 28 °C, saopštio je Republički hidrometorološki zavod.

U Beogradu će, nakon hladnog jutra, tokom dana doći do prolaznog naoblačenja, bez padavina. Vetar umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 10 do 13 °C, a najviša oko 26 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije i kratkotrajna magla.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, uz malu do umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 °C, osim u ponedeljak kada će biti osetno hladnije.

Prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, očekuje se u ponedeljak uveče na zapadu i jugozapadu, u utorak i u ostalim krajevima, a u sredu u prvom delu dana u južnim predelima.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas